Jonas Mallisse en Jeff Cornelis, het duo achter het succesvolle 'Too Good To Go'
Volledig scherm
Jonas Mallisse en Jeff Cornelis, het duo achter het succesvolle 'Too Good To Go' © 2G2G

Gentse start-up tegen voedselverspilling redt in één jaar 250.000 maaltijden van de vuilnisbak

Amper één jaar geleden werd in Gent de app tegen voedselverspilling ‘Too Good To Go’ gelanceerd, en nu al heeft de organisatie zo’n 250.000 maaltijden uit de vuilnisbak gered. Initiatiefnemers Jonas Mallisse en Jeff Cornelis branden van ambitie. “Een derde van het voedsel belandt in België nog steeds in de vuilnisbak. In 2019 willen we geen 250.000, maar één miljoen maaltijden redden.”

0 reacties

  1. Vlasmarkt voorziet ‘meldpunt’ tijdens Gentse Feesten en geeft extra opleiding aan barpersoneel: “Als er iets is, kan je sowieso ergens terecht”
    PREMIUM
    Gent

    Vlasmarkt voorziet ‘meldpunt’ tijdens Gentse Feesten en geeft extra opleiding aan barperso­neel: “Als er iets is, kan je sowieso ergens terecht”

    Grensoverschrijdend gedrag in welke vorm dan ook wordt niet meer getolereerd, en dat zal ook op de Gentse Feesten zo zijn. De organisatoren van de Vlasmarkt voorzien daarom zelfs een chalet zoals die tegenwoordig in de Overpoort staan, een meldpunt voor gelijk welk probleem, ook voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. “We herlanceren ook de Tien Geboden van de Gentse Feesten", zegt Gerald Claes.