Peggy Vanuxem piercet al twintig jaar, waarvan tien jaar op de Vrijdagmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Peggy Vanuxem piercet al twintig jaar, waarvan tien jaar op de Vrijdagmarkt. © Wannes Nimmegeers

Gentse piercers en tatoeëerders weer aan de slag, met wachtlijsten: “Als iemand zijn overleden hondje op zijn arm wil, dan doe ik dat, desnoods ’s nachts”

GentDe niet-medische contactberoepen mogen heropenen, maar wie een piercing wil laten zetten bij Beautiful Freak in Gent, boekt best een eindje op voorhand. Dat veel mensen na de lockdown een stukje persoonlijke decoratie kunnen gebruiken, is duidelijk. Maar eigenaar Peggy Vanuxem (46) laat bewust een paar plekjes vrij in de agenda. “Voor de late beslissers, zodat die geen twee maanden moeten wachten.” Sommige tatoeëerders gaan nog verder. 

 1. Familie blijft achter met veel vragen na dood van 93-jarige in Gent: “Pépé werd slachtoffer van roofmoord. We gaan zijn as uitstrooien in het Zwarte Woud, dat was zijn laatste wens”
  PREMIUM
  Gent

  Familie blijft achter met veel vragen na dood van 93-jarige in Gent: “Pépé werd slachtof­fer van roofmoord. We gaan zijn as uitstrooi­en in het Zwarte Woud, dat was zijn laatste wens”

  “Het was een ontzettend lieve man, die voor iedereen klaar stond en voor Jan en alleman zijn deur opendeed. Dat deed hij ook afgelopen nacht en dat werd hem jammer genoeg fataal.” De familie van de 93-jarige man uit Gent, die zondagochtend dood werd aangetroffen in zijn appartement in de Baviaanstraat, blijft achter met veel vragen. ‘Pépé’ werd vermoedelijk het slachtoffer van een roofmoord.
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht