P. N. probeerde al verschillende bedrijven te frauderen
Volledig scherm
PREMIUM
P. N. probeerde al verschillende bedrijven te frauderen © rv

Gentse meesteroplichter fraudeert met peperdure fietsen over het hele land: “Hij lijkt nochtans de vriendelijkste klant”

GentLeasemaatschappijen over het hele land houden al maanden hun hart vast wanneer iemand om een peperdure speedpedelec komt vragen. Daar is één verantwoordelijke voor: de Gentse meesteroplichter P.G., die intussen al in meer dan tien zaken genoemd wordt. Telkens gaat hij op dezelfde manier te werk, maar nu maakte hij een misstap en dat kan hem wel eens zuur opbreken.

  1. Politici trappen potje voetbal tegen Gantoise Plantrekkers in de Ghelamco Arena : “Daklozen zijn ook mensen, vertrek vanuit hun sterktes”
    GENT

    Politici trappen potje voetbal tegen Gantoise Plantrek­kers in de Ghelamco Arena : “Daklozen zijn ook mensen, vertrek vanuit hun sterktes”

    De burgemeester in het uittruitje van KAA Gent, de OCMW-voorzitter als scheidsrechter en de schepen van Wonen aan de aftrap: het voetbalteam ‘Gantoise Plantrekkers’ had op vrijdag een wel erg aparte tegenstander. Het team bestaat uit mensen met een ‘zware rugzak’, zijn vaak dakloos of met een verslavingsproblematiek. Dat thema stond net vandaag hoog op de agenda.