Nicoles Bearelle en echtgenote Mieke Van Huyse van Revive (links) en Caroline Delbecque en Nehme Darwiche van Heirloom (rechts)
Volledig scherm
Nicoles Bearelle en echtgenote Mieke Van Huyse van Revive (links) en Caroline Delbecque en Nehme Darwiche van Heirloom (rechts) © Geert De Rycke

Gentse kmo’s Revive en Heirloom in de prijzen

GentFeest bij Revive en bij Heirloom. UNIZO Oost-Vlaanderen heeft deze Gentse bedrijven beloond met een award, omdat ze het voorbije jaar uitzonderlijk gepresteerd hebben of een voorbeeld kunnen zijn voor andere bedrijven. De duurzame projectontwikkelaar Revive is de Oost-Vlaamse kmo van het jaar, de Heirloom groep - met restaurants en hotels - is de beloftevolle kmo van het jaar.

  1. De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draaien”
    PREMIUM
    Gent

    De dj’s uit de gouden jaren geven samen knalfeest in de Charlatan: “Ik ging in 12 jaar tijd 6 keer de wereld rond om te draai­en”

    Olivier Pieters van de Boccacio, Pete van de ’55’, Mike Thompson van Cherry Moon, Mo & Benoelie van Eskimo. Het is maar een greep uit de namen die achter de draaitafels zullen staan in de Charlatan op Oldskool Ghent XL, op 22 oktober. “Het is een ode aan het nachtleven, met de cult-deejays uit de gouden jaren”, zegt organisator Ben Mouling. Samen met enkele van die namen blikken we vooruit, en terug.