De Gentse CD&V vraagt om naast het betonnen pad een Finse looppiste aan te leggen.
Volledig scherm
De Gentse CD&V vraagt om naast het betonnen pad een Finse looppiste aan te leggen. © Fietsbult/Fietsersbond Gent

Gentse CD&V pleit voor Finse looppiste in Wondelgem

GentDe Gentse CD&V pleit voor een Finse looppiste in het Ter Durmepark in Wondelgem. Drie jaar geleden werd in het park een betonnen fietspad officieel ingefietst, maar daar zou fractievoorzitter Stijn De Roo graag een looppiste met boomschors naast zien. 

 1. Familie blijft achter met veel vragen na dood van 93-jarige in Gent: “Pépé werd slachtoffer van roofmoord. We gaan zijn as uitstrooien in het Zwarte Woud, dat was zijn laatste wens”
  PREMIUM
  Gent

  Familie blijft achter met veel vragen na dood van 93-jarige in Gent: “Pépé werd slachtof­fer van roofmoord. We gaan zijn as uitstrooi­en in het Zwarte Woud, dat was zijn laatste wens”

  “Het was een ontzettend lieve man, die voor iedereen klaar stond en voor Jan en alleman zijn deur opendeed. Dat deed hij ook afgelopen nacht en dat werd hem jammer genoeg fataal.” De familie van de 93-jarige man uit Gent, die zondagochtend dood werd aangetroffen in zijn appartement in de Baviaanstraat, blijft achter met veel vragen. ‘Pépé’ werd vermoedelijk het slachtoffer van een roofmoord.
 1. Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'
  Play

  Zeeuwse scholieren blij met buitenles: 'Leuker dan binnen'

 2. Woningbrand in Kapelle kost bewoner het leven
  Play

  Woning­brand in Kapelle kost bewoner het leven