Volledig scherm
Ook Paul Goossens en Wim De Coninck waren van de partij. © Yannick De Spiegeleir

Gentse artiesten stellen programma Gentse Feesten voor op Artiestenmarkt

Op de Artiestenmarkt van het Uitbureau konden de Gentse artiesten zaterdag hun programma voor de Gentse Feesten voorstellen aan het grote publiek. Na een passage onder de stadshal keerde het initiatief terug naar Hotel d’Hane Steenhuyse in de Veldstraat.

Volledig scherm
De artiestenmarkt vond opnieuw plaats in de tuin van hotel d'Hane Steenhuyse. © Yannick De Spiegeleir

Het initiatief laat Gentse artiesten toe zichzelf en hun productie te promoten voor de Gentse Feesten, en de voorverkoop van hun tickets op gang te schieten. Ondanks het wisselvallige weer sijpelden mondjesmaat mensen naar binnen. Zij konden onder meer in gesprek gaan met Paul Goossens en oud-doelman en voetbalanalist Wim De Coninck die respectievelijk als regisseur en vertolker aantreden van de monoloog ‘Den boer op’. Meer info www.uitbureau.be.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het leven in Gent wordt komende jaren duurder. Wie zal het voelen?

    Het leven in Gent wordt komende jaren duurder. Wie zal het voelen?

    In Gent wonen wordt de komende jaren merkelijk duurder. Het stadsbestuur stelde vanavond voor hoe ze precies aan het enorme investeringsbudget voor de komende vijf jaar wil komen. In totaal wil de stad 9,5 miljoen extra innen aan retributies en lokale belastingen. Dat gaat van duurdere vuilniszakken, betalende ochtendopvang in scholen tot zelfs duurdere terrasverwarming voor café’s. Maar wie zal dat nu precies voelen?