Arnak Mkhitaryan (l.) en Artak Voskanyan.
Volledig scherm
PREMIUM
Arnak Mkhitaryan (l.) en Artak Voskanyan. © Geert De Rycke

Gentse Armeniërs doen het goed op WK cyclobal: “Derde plaats kon mits intensere voorbereiding”

De Gentse Armeniërs Artak Voskanyan en Arnak Mkhitaryan werden op het WK cyclobal in het Zwitserse Basel in de B-groep vierde voor Armenië. Daarmee deden ze één plaats beter dan de vorige drie WK’s. Rudy Bondue van Sport Na Arbeid Gent evalueert.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Guidogids al dertig jaar Michelingids voor de student: “Een bon voor een museumbezoek had er vroeger nooit ingestaan, de gids is veel vrouwelijker geworden”
  PREMIUM

  Guidogids al dertig jaar Michelin­gids voor de student: “Een bon voor een museumbe­zoek had er vroeger nooit ingestaan, de gids is veel vrouwelij­ker geworden”

  Elke zichzelf respecterende student heeft ooit al eens gebladerd in een Guidogids. Naast de begeerde kortingsbonnen, vind je er elk jaar bladzijden vol tips om de stad te verkennen. De gids is geboren in Gent, maar intussen hebben meer dan twintig studentensteden een eigen editie. “De Guido bestaat dertig jaar, maar is vandaag populairder dan ooit. We hebben binnenkort ook een Guido-app maar studenten snakken toch nog steeds naar dat boekje.”
 2. Samson-imitator met pretparkdroom en rock-’n-rollmentaliteit: Gentenaar Matthias Browaeys (26) is zoveel meer dan een ‘Jonge Wolf’

  Sam­son-imitator met pretpark­droom en rock-’n-rollmenta­li­teit: Gentenaar Matthias Browaeys (26) is zoveel meer dan een ‘Jonge Wolf’

  In de VTM-docureeks ‘Jonge Wolven' is Gentenaar Matthias Browaeys (26) één van de protagonisten. De oprichter van ‘WinWinner’ (gegroeid uit een bachelorproef) en zaakvoerder van ‘The Harbour’ haalde al 30 miljoen euro op om te kunnen herinvesteren. “Vroeger bekeken ze me als ‘het naïeve studentje’, maar nu kan niemand nog om ons heen", glimlacht de flamboyante ondernemer.
 3. Daling van aantal besmettingen in Gent op maandag 28 september

  Daling van aantal besmettin­gen in Gent op maandag 28 september

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Gent, op één dag 32 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 33. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 367. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Gent op 139 te liggen. Omdat Gent meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.