Arnaud Vandermeiren
Volledig scherm
PREMIUM
Arnaud Vandermeiren © Sofie Van Waeyenberghe

Gentse acteur Arnaud bokst jeugdtheater tegen pesten in elkaar: “Ik heb mijn eigen pester uitgenodigd op de première, misschien komt ze wel”

GENTPesten, dat kan je leven veranderen. Dat weet de Gentse Arnaud Vandermeiren (26) als geen ander, hij heeft het namelijk zelf meegemaakt. Zijn eigen verhaal gebruikte hij nu als inspiratie voor ‘Real or not Real’, een theatervoorstelling voor jongeren waar workshops aan gekoppeld worden. In die voorstelling speelt Arnaud maar liefst 17 rollen, 16 personages en ... een hond. 

  1. In Gent starten ze het academiejaar met les in veiligheid dankzij escape room van brandweer: “In 7 minuten proberen ontsnappen uit rokend studentenkot”
    Gent

    In Gent starten ze het academie­jaar met les in veiligheid dankzij escape room van brandweer: “In 7 minuten proberen ontsnappen uit rokend studenten­kot”

    Op het Sint-Pietersplein in Gent werd woensdag naar aloude traditie het startschot van het nieuwe academiejaar gegeven tijdens de Student Kick-Off. Er werd gedanst op de muziek van Kabouter Plop en Camille, maar in het feestgedruis had Brandweerzone Centrum ook een plekje veroverd. Ze brachten zelfs een primeur mee: hun gloednieuwe escape room, waarbij ze spelenderwijs de kennis van studenten over brandveiligheid willen testen.