Stefanie Billiet en Philip Henderickx, uitbaters van restaurant Peper.
Volledig scherm
Stefanie Billiet en Philip Henderickx, uitbaters van restaurant Peper. © Jill Dhondt

Gents restaurant Peper kaart fake reviews aan: “We weten honderd procent zeker dat ze nooit zijn langs geweest”

GentMensen die een restaurantbeoordeling achterlaten op internet zonder ooit langs te komen, het is een ding. Ook restaurant Peper in Gent heeft er last van. Uitbaters Stefanie Billiet en Philip Henderickx luchtten er onlangs hun hart over: “Wij geven heel veel om feedback, maar dan wel om echte en oprechte feedback. Gebaseerd op een echte ervaring.”

  1. Hulpkok (51) van Gents hotel schuldig aan verkrachting van weerloze vrouw: “Hij zocht naar invulling voor zijn seksuele driften, zonder oog te hebben voor welzijn slachtoffer”
    PREMIUM
    Gent

    Hulpkok (51) van Gents hotel schuldig aan verkrach­ting van weerloze vrouw: “Hij zocht naar invulling voor zijn seksuele driften, zonder oog te hebben voor welzijn slachtof­fer”

    De hulpkok van een Gents hotel aan het station Gent-Sint-Pieters is schuldig bevonden aan de verkrachting van een jonge vrouw. De man checkte haar stiekem in, liet haar slapen in een kamer die niet voor gasten bestemd was, drong zich op voor een massage en vergreep zich uiteindelijk aan haar. Omdat het gevaar voor de maatschappij te groot is, werd hij meteen overgebracht naar de gevangenis.