Volledig scherm
Toon Porrez voortaan te zien op tv in De Sollicitant. © Gianni Barbieux

Gentenaar Toon Porrez te zien in Vier-reeks ‘De Sollicitatie’

Toon Porrez van de A-Pluss is vanaf vanavond te zien in de serie ‘De Sollicitatie’ op Vier. Hij steelt er wekelijks de show als receptionist. Toon is naast dj ook model en speelde wel al in commercials, maar dit is zijn eerste echte tv-werk.

“Ik was uitgenodigd voor een casting, en heb getwijfeld om te gaan”, zegt Toon Porrez. “Uiteraard ben ik blij dat ik het toch heb gedaan. Voor de nieuwe reeks van ‘De Sollicitatie’, waarbij mensen worden gevolgd die écht komen solliciteren, zochten ze nieuwe receptionisten. In de vorige reeks waren dat twee vrouwen. Na een selectie bleven twee vrouwen en ikzelf over. En dan heeft de productie dus voor een vernieuwde aanpak gekozen, waardoor ikzelf nu samen met een dame voor de ontvangst van de kandidaten zal zorgen.”

Toon is bekend als uitbater van de A-Pluss in de Belfortstraat, startte ook de Silent Disco in de Hoogpoort op maar liet die intussen over, hij is dj en model. “Ja, ik heb mijn handen vol”, lacht hij. “En ik heb er 16 heel drukke draaidagen op zitten. Maar het was heel leuk om te doen. Ik ben zelf benieuwd naar het resultaat.”

‘De Sollicitatie’ is vanavond, en daarna wekelijks op dinsdagavond, te zien op Vier om 21.20 uur.

Volledig scherm
Toon Porrez voortaan te zien op tv in De Sollicitant. © Gianni Barbieux
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Gentse flikken lokken veel ‘allochtonen’ naar opleiding, maar zien ze niet in korps

    Gentse flikken lokken veel ‘allochto­nen’ naar opleiding, maar zien ze niet in korps

    De lokale politie van Gent doet nu al meer dan een jaar inspanningen om mensen met buitenlandse roots naar het korps te lokken, om een betere afspiegeling van de maatschappij binnen de politie te krijgen. De campagne 100% (Fl)ik werkt, er stromen meer allochtonen in. “Maar door de ‘aspirantenmobiliteit’ zien we die voorlopig niet in ons korps, wat best frustrerend is”, zegt korpschef Filip Rasschaert.