Gentenaar Brecht De Geyter, deelnemer aan het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd.
Volledig scherm
Gentenaar Brecht De Geyter, deelnemer aan het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. © VTM

Gentenaar Brecht (27) doet mee aan nieuwe seizoen van Blind Getrouwd: “Al veel spannende dingen gedaan, maar dit is echt next level”

GentTelevisiekijkend Vlaanderen kijkt er volop naar uit: de start van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. Over enkele weken is het zover. Eén van de deelnemers is Brecht De Geyter, een 27-jarige leraar uit Gent. Wat hem kenmerkt? Hij is energiek, avontuurlijk en woont al samen met een vrouw bij de start van de opnames.

  1. AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoordelijk voor de selectie en registratie van deze supporters in deze vakken”
    PREMIUM
    Gent

    AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoor­de­lijk voor de selectie en registra­tie van deze supporters in deze vakken”

    Het Zweedse Djurgårdens IF speelt morgen in de Ghelamco Arena tegen KAA Gent tijdens de Conference League. Het was quasi een zekerheid dat heel wat Zweedse supporters zonder wedstrijdticket naar Gent zouden afreizen en de match noodgedwongen in de binnenstad moesten moeten volgen. AA Gent opende in extremis daarom twee extra supportersvakken om deze supporters in onder brengen. “Vakken 326 en 327 zullen worden gebruikt om eventuele Zweedse fans in onder te brengen die zich op wedstrijddag alsnog zouden aandienen, hoewel dit ten zeerste afgeraden werd en wordt”, zo klinkt het bij de Buffalo’s.