GENT : concerttickets. 

In de toekomst kunnen de laatste, niet verkochte tickets van gelijk welke voorstelling online worden aangeboden, eventueel aan verminderde prijs
JVK 23436 - TEKST: nationale redactie
Volledig scherm
GENT : concerttickets. In de toekomst kunnen de laatste, niet verkochte tickets van gelijk welke voorstelling online worden aangeboden, eventueel aan verminderde prijs JVK 23436 - TEKST: nationale redactie © JVK

Gent krijgt lastminute-ticketshop: “Eén site met volledig aanbod én ticketverkoop”

Gent“In Antwerpen werkt het heel goed, Gent zou er ook wel bij varen.” Het pleidooi van Stephanie D’Hose (Open Vld) om een last minute-ticketshop op te starten is niet in dovemansoren gevallen. Voor het seizoen 2023 - 2024 zal er zo’n site operationeel zijn.

  1. Ook Gentse schoolkinderen volgen training om te reageren op ongepast gedrag: “Toen mijn mama racistische opmerkingen naar haar hoofd kreeg, reageerde niemand”
    Gent

    Ook Gentse schoolkin­de­ren volgen training om te reageren op ongepast gedrag: “Toen mijn mama racisti­sche opmerkin­gen naar haar hoofd kreeg, reageerde niemand”

    Al meer dan duizend mensen volgden een gratis omstanderstraining in Gent – van horecapersoneel tot de volledige gemeenteraad. Maandag werd ook de stap naar jongeren gezet. Een trainer streek neer in een middelbare school om tips te geven aan de jongeren over hoe ze het beste kunnen reageren op racisme, seksisme en ander ongepast gedrag.