De resultaten van 2020.
Volledig scherm
De resultaten van 2020. © Brandweerzone Centrum.

Gemiddeld zes branden per dag voor brandweerzone Centrum in 2020, meest uitgerukt voor wespennesten

Brandweerzone CentrumNetwerk Brandweer en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) hebben hun cijfers bekendgemaakt over het aantal interventies van afgelopen jaar voor brandweerzone Centrum. De zone kreeg gemiddeld 92 oproepen per dag binnen, en kreeg in 2020 het vaakst te maken met het verdelgen van wespennesten. Ook 2.223 branden werden genoteerd.

 1. Twintigers Tanguy, Matthias en Oliver tillen KAA Gent-spelers met nieuwe technologie naar hoger niveau: “Het inzicht van Kevin De Bruyne geven, dat zou mooi zijn”
  PREMIUM
  Gent

  Twintigers Tanguy, Matthias en Oliver tillen KAA Gent-spe­lers met nieuwe technolo­gie naar hoger niveau: “Het inzicht van Kevin De Bruyne geven, dat zou mooi zijn”

  Ze zijn nog geen dertig, maar Tanguy Ongena (22), Matthias Seghers (24) en Oliver Francx (26) zijn goed op weg om naam te maken met hun start-up SCARAB Sports. De drie studenten van de UGent bedachten toepassingen die sporters tijdens hun training niet alleen op technisch, maar ook op cognitief vlak vooruit moeten helpen. KAA Gent verwelkomde hen al met open armen. “Jong talent zal minder door de mazen van het net glippen.”
 1. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed

 2. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark