Friturist Stefaan van Stefano’s place in de Overpoort.
Volledig scherm
Friturist Stefaan van Stefano’s place in de Overpoort. © Jan De Meuleneir / Photo News

Geliefde frituur Stefano’s Place in Overpoort bestaat 5 jaar: klanten krijgen cadeautje mee bij bestelling

GentElke student in Gent kent Stefano’s Place, een geliefde frituur in de Overpoort. Stefaan De Meyer (45) leerde de knepen van het vak door meer dan tien jaar in De Gouden Saté te werken. Deze week bestaat zijn eigen frituur 5 jaar en dat viert hij samen met zijn klanten. Zolang de voorraad strekt, krijgen ze een presentje mee naar huis als ze een bestelling van minstens 10 euro plaatsen.

  1. AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoordelijk voor de selectie en registratie van deze supporters in deze vakken”
    PREMIUM
    Gent

    AA Gent opent dan toch twee extra vakken om ticketloze Djurgårdens-supporters in onder te brengen: “De bezoekende club is verantwoor­de­lijk voor de selectie en registra­tie van deze supporters in deze vakken”

    Het Zweedse Djurgårdens IF speelt morgen in de Ghelamco Arena tegen KAA Gent tijdens de Conference League. Het was quasi een zekerheid dat heel wat Zweedse supporters zonder wedstrijdticket naar Gent zouden afreizen en de match noodgedwongen in de binnenstad moesten moeten volgen. AA Gent opende in extremis daarom twee extra supportersvakken om deze supporters in onder brengen. “Vakken 326 en 327 zullen worden gebruikt om eventuele Zweedse fans in onder te brengen die zich op wedstrijddag alsnog zouden aandienen, hoewel dit ten zeerste afgeraden werd en wordt”, zo klinkt het bij de Buffalo’s.