De mannen achter Bar Bask: van links naar rechts Gilles Bogaert, Sam D'huyvetter en Jordin Michiels.
Volledig scherm
De mannen achter Bar Bask: van links naar rechts Gilles Bogaert, Sam D'huyvetter en Jordin Michiels. © Simon Mouton Photo News

Géén nieuwe michelinsterren voor Gent, wel Bib Gourmand voor Bar Bask: chef-kok Sam D’Huyvetter in de prijzen

GentGéén extra michelinsterren voor Gent dit jaar. De vijf sterrenzaken in de Arteveldestad behouden hun plaats in de gids. Enkel chef-kok Sam D’Huyvetter gaat erop vooruit. Hij krijgt met Bar Bask aan het Keizerpark voor het eerst een Bib Gourmand. “We werken met topproducten”, zegt partner Nina De Cuyper. “Dat wordt nu bevestigd.”

  1. ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Dikran (55) houdt de heilige grasmat van de Buffalo’s in topconditie: “Zelfs kunstgras moet je onderhouden”
    PREMIUM

    ACHTER DE SCHERMEN BIJ KAA GENT. Dikran (55) houdt de heilige grasmat van de Buffalo’s in topcondi­tie: “Zelfs kunstgras moet je onderhou­den”

    Nu het nieuwe voetbalseizoen zich aandient, zet onze krant vijf medewerkers in de verf die achter de schermen van AA Gent werken. In het moderne voetbal is het een komen en gaan van spelers en trainers, maar het zijn deze mensen die, vrijwillig of betaald, samen met de supporters het hart vormen van de club. Als de Buffalo’s dit jaar potten breken in de Jupiler Pro League, is dat mee dankzij hen. Vandaag: Dikran Garabet, de man die er voor zorgt dat de velden er piekfijn bij liggen.