Mondmaskers zijn niet langer verplicht in de Gentse recyclageparken
Volledig scherm
Mondmaskers zijn niet langer verplicht in de Gentse recyclageparken © VDS

Geen mondmaskerplicht meer op recyclageparken, wel uur vroeger dicht door hitte

GentWie vanaf morgen naar een Gents recyclagepark gaat, hoeft daar geen mondmasker meer te dragen. Er wordt wel gevraagd om afstand te houden en een mondmasker op zak te hebben. De recyclageparken sluiten een uur vroeger als het warmer wordt dan 30 graden.

  1. Hoe hoofdverdachte 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede”
    PREMIUM
    Moerbeke-Waas

    Hoe hoofdver­dach­te 15 jaar na de ‘riekmoord’ zelfmoord pleegde, toen DNA-test werd gevraagd: “Hij rolde tijdens verhoren letterlijk over de grond van woede”

    22 juli 1984. In de tuin van het landhuis ‘Halfweg’ in de Ledestraat in Moerbeke-Waas wordt het lichaam van de 32-jarige Inge Wovra gevonden. Ze is gruwelijk toegetakeld met een riek. Boven in haar bed ligt één van haar minnaars, meer dood dan levend. Beneden hing al een tijdje een andere minnaar rond die aangifte doet van wat hij aantreft. Hij wordt meteen de hoofdverdachte, waardoor sporen verloren gaan. Nadat blijkt dat hij niét de dader is, raakt de zaak in het slop, tot ze één vingerafdruk vinden. Een reconstructie van de zaak in onze reeks misdaadverhalen van de voorbije decennia.