De Gentse G.R. gebruikte de beelden van een Amerikaanse influencer om 'Ariana' te creëren.
Volledig scherm
De Gentse G.R. gebruikte de beelden van een Amerikaanse influencer om 'Ariana' te creëren. © Facebook/RV

G.R. (29) alias 'Eveline’ blijft voorlopig in cel: zaak met een week uitgesteld

GentG.R. (29), de Gentse man die zich als ‘Eveline’ uitgaf om naaktfoto’s en filmpjes van onder meer BV’s te bemachtigen en vorige week opnieuw werd aangehouden op verdenking van nieuwe feiten, blijft een week langer in de cel. Dat heeft de raadkamer in Gent maandag beslist, nadat de verdediging uitstel had gevraagd.

  1. Wie is man met rode plastieken zak die bomaanslag pleegde in het Rabot? En wat schreef hij op spandoek vlak voor ontploffing?
    Gent

    Wie is man met rode plastieken zak die bomaanslag pleegde in het Rabot? En wat schreef hij op spandoek vlak voor ontplof­fing?

    Gent is in de ban van de bomaanslag die het Rabot op zijn grondvesten deed daveren. In de nacht van zondag 5 op maandag 6 februari ontplofte voor de deur van een vrouwenkapsalon in de Wondelgemstraat een explosief. Op nieuwe camerabeelden is te zien hoe een man de bom plaatst, nadat hij een spandoek uit zijn rode plastic zakje haalt en ophangt. “Eén ding is zeker: het was een gerichte aanslag.” Dit is wat we tot nu toe weten.