Archieffoto van de tribune in de Ghelamco Arena.
Volledig scherm
Archieffoto van de tribune in de Ghelamco Arena. © Photo News

Full House: KAA Gent herstart de abonnementenverkoop voor een volledig gevulde Ghelamco Arena

GENTKAA Gent-fans zetten zich best vanaf woensdag om twaalf uur aan de computer. Want vanaf 15 augustus loopt de Ghelamco Arena opnieuw volledig vol. Wie vorig jaar een abonnement had, kan dat vanaf woensdag om twaalf uur verlengen. 

 1. Een wandelpad langs de spoorweg, een moestuinschool of toch liever een buurthuis in de Bernadettewijk? Gentenaars kiezen zelf hoe hun wijk eruit gaat zien
  Gent

  Een wandelpad langs de spoorweg, een moestuin­school of toch liever een buurthuis in de Bernadette­wijk? Gentenaars kiezen zelf hoe hun wijk eruit gaat zien

  Stad Gent voorziet niet minder dan 6,25 miljoen euro waarvan de Gentenaars zelf mogen kiezen wat ze ermee doen. Voor 11 wijken werden niet minder dan 113 voorstellen ingediend. Nu moet er nog bepaald worden welke effectief gesubsidieerd worden. In Dampoort, Sint-Amandsberg en Macharius-Heirnis gaan buurtwerkers rond om de bewoners zelf te laten stemmen.
 2. Half jaar cel met uitstel voor man (47) die in gezicht van agenten hoestte: “Ik heb corona, jullie nu ook”
  Gent

  Half jaar cel met uitstel voor man (47) die in gezicht van agenten hoestte: “Ik heb corona, jullie nu ook”

  Een 47-jarige Gentse man is veroordeeld tot een celstraf van 6 maanden met uitstel nadat hij aan het begin van de coronacrisis ostentatief in het gezicht van agenten hoestte terwijl hij riep dat hij corona had. Dat gebeurde na een vechtpartij met zijn broer, waarbij hij met een tafelpoot tekeerging. De politie werd verwittigd, maar die tussenkomst werd duidelijk niet geapprecieerd door de man.