De man werd gearresteerd in een natuurgebied naast de E17
Volledig scherm
De man werd gearresteerd in een natuurgebied naast de E17 © DVEG

Franse drugskoerier (39) probeert op E17 politie al spookrijdend af te schudden: “Hij liet zijn auto achter en vluchtte te voet weg”

GentEen Franse man (39) is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden nadat hij vorig jaar op de E17 in Destelbergen al spookrijdend de politie wilde afschudden. De man werd er ook van verdacht een drugskoerier te zijn, maar er waren voor de rechtbank onvoldoende bewijzen om hem hier ook voor te veroordelen.

  1. Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorteplaats van het textiel”
    Gent

    Oekraïense en Russische modellen defileren zij aan zij tijdens Belgian Fashion Week in Gent: “Dit is de geboorte­plaats van het textiel”

    In Parijs, Milaan, Londen en New York organiseren ze al jaren modeweken, maar in Gent werd dit weekend een Belgian Fashion Week georganiseerd. Ontwerpers uit de hele wereld konden er hun collectie voorstellen aan een modebewust publiek. Opvallend: Oekraïense en Russische modellen defileerden er zij aan zij. Of hoe mode een politiek statement kan zijn.