Een 34-jarige Franse drugdealer riskeert drie jaar achter de tralies te vliegen nadat hij begin dit jaar betrapt werd met ongeveer één kilo heroïne in zijn wagen
Volledig scherm
Een 34-jarige Franse drugdealer riskeert drie jaar achter de tralies te vliegen nadat hij begin dit jaar betrapt werd met ongeveer één kilo heroïne in zijn wagen © Thinkstock

Franse drugdealer (34) wordt betrapt met kilo heroïne en probeert agenten om te kopen: “40.000 euro en we zwijgen erover”

Gent/De PinteEen 34-jarige Franse drugdealer riskeert drie jaar achter de tralies te vliegen nadat hij begin dit jaar betrapt werd met ongeveer één kilo heroïne in zijn wagen. Toen de politie hem aan een controle onderwierp, probeerde hij de agenten om te kopen. Hij had namelijk een grote som geld in een verborgen ruimte verstopt.

 1. Man (47) krijgt 6 jaar cel nadat hij gezicht slachtoffer openhaalt met mes: “Millimeters verschil en het was fataal afgelopen”
  PREMIUM
  Gent

  Man (47) krijgt 6 jaar cel nadat hij gezicht slachtof­fer openhaalt met mes: “Millime­ters verschil en het was fataal afgelopen”

  Een 47-jarige is veroordeeld tot een celstraf van zes jaar voor een brutale moordpoging afgelopen zomer. Hij belde in het holst van de nacht aan bij een kennis en takelde hem toe met een scherp voorwerp. Het slachtoffer bleef achter met een snijwonde van 20 centimeter, van oor tot mondhoek. “U had geen andere intentie dan het doden van uw slachtoffer”, aldus de rechtbank.
 2. Al 70 % van de Gentenaars kreeg eerste prik: “Flexibeler inplannen van 2de prik, en testcapaciteit voor reizigers uitgebreid”
  Gent

  Al 70 % van de Gentenaars kreeg eerste prik: “Flexibeler inplannen van 2de prik, en testcapaci­teit voor reizigers uitgebreid”

  De stad Gent zet alles op alles om aan 80% gevaccineerde inwoners te geraken. Nu al heeft 70,1% van alle volwassen Gentenaars een eerste prik gehad, maar het vaccineren slabakt nu. “Dat komt omdat mensen zich niet inschrijven voor hun eerste prik als ze zien dat hun tweede prik dan in hun vakantie zou vallen. Daarom zullen we nu die tweede prikken flexibeler inplannen.”