Fleur en Maurice in hun Just Feel Good shop.
Volledig scherm
PREMIUM
Fleur en Maurice in hun Just Feel Good shop. © Jill Dhondt

Fleur (20) start winkel met ‘feel good’ spullen: “Van handgebreide pulls tot juwelen”

GentFleur Baeyens is amper twintig jaar, maar ze runt al twee jaar haar eigen webshop. Enkele maanden startte ze ook een fysieke winkel op in de Bennesteeg: de ‘Just Feel Good shop’. Zoals de naam doet vermoeden, kan je hier terecht voor allerlei spullen die je een goed gevoel geven – van handgebreide pulls tot juwelen. Wij keken al eens binnen.

  1. Actiegroep zet banden van 12 wagens in Gent plat: “Jouw SUV doodt! Je kan lopen, fietsen of het openbaar vervoer gebruiken”

    Actiegroep zet banden van 12 wagens in Gent plat: “Jouw SUV doodt! Je kan lopen, fietsen of het openbaar vervoer gebruiken”

    Verschillende eigenaars van SUV’s zijn slachtoffer geworden van vandalisme. De actie werd ondertussen opgeëist door ‘Tyre Extinguishers’, een actiegroep die terreinwagens uit het straatbeeld wilt zien verdwijnen. Eén van de slachtoffers reageert nu aan onze krant: “Er is een probleem met het klimaat en ik neem dan ook aan dat hun intenties nobel zijn. Ik vraag mij af of ze met hun actie wel hun doel bereiken.”
    Gent