In de verkeerschaos aan de Heuvelpoort raakte maandagnamiddag een fietsster gewond aan het hoofd.
Volledig scherm
In de verkeerschaos aan de Heuvelpoort raakte maandagnamiddag een fietsster gewond aan het hoofd. © Wannes Nimmegeers

Fietsster loopt hoofdwonde op na aanrijding met wagen aan Heuvelpoort

GentWie vandaag langs de Heuvelpoort passeerde, heeft het geweten. Vooral studenten kwamen voor de start van het academiejaar aan de UGent afgezakt naar Gent, waardoor het de hele dag aanschuiven geblazen was langs de kleine ring. In die verkeerschaos raakte maandagnamiddag een fietsster gewond aan het hoofd.

  1. Stad zoekt nieuwe ‘Blauwe Kiosk’, en stapt af van veel te hoge instelprijs: “Iedereen wil opnieuw een eet- en drankstand op de Bloemenmarkt”
    Gent

    Stad zoekt nieuwe ‘Blauwe Kiosk’, en stapt af van veel te hoge instel­prijs: “Iedereen wil opnieuw een eet- en drankstand op de Bloemen­markt”

    Dik een jaar nadat de iconische Blauwe Kiosk van de Kouter is weggehaald, gaat de stad op zoek naar een nieuwe ‘mobiele eetstand’. Dat er al die tijd niks meer stond, was een echt gat in de beleving van de Bloemenmarkt. De stad maakte in februari 2020 bekend dat de standplaatsprijs van de Blauwe Kiosk verdrievoudigd werd. Peter Maximus van de Blauwe Kiosk haakte af, de opvolger kwam nooit opdagen. De stad keert nu terug naar een instelprijs van 6.000 euro.