In de verkeerschaos aan de Heuvelpoort raakte maandagnamiddag een fietsster gewond aan het hoofd.
Volledig scherm
In de verkeerschaos aan de Heuvelpoort raakte maandagnamiddag een fietsster gewond aan het hoofd. © Wannes Nimmegeers

Fietsster loopt hoofdwonde op na aanrijding met wagen aan Heuvelpoort

GentWie vandaag langs de Heuvelpoort passeerde, heeft het geweten. Vooral studenten kwamen voor de start van het academiejaar aan de UGent afgezakt naar Gent, waardoor het de hele dag aanschuiven geblazen was langs de kleine ring. In die verkeerschaos raakte maandagnamiddag een fietsster gewond aan het hoofd.

  1. Toms (50) vrouw Nathalie (44) fietste bijna nooit naar het werk, tot die ene noodlottige dag: “Ik ben niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn gezin kwijt”
    PREMIUM
    Gent

    Toms (50) vrouw Nathalie (44) fietste bijna nooit naar het werk, tot die ene noodlotti­ge dag: “Ik ben niet alleen mijn vrouw, maar ook mijn gezin kwijt”

    Een zone 30 op de Gentse stadsring én verkeerslichten aan het Stapelplein: aanpassingen aan Dok-Noord waar Tom Timmerman (50) mee voor pleitte nadat zijn vrouw Nathalie Lacave (44) er eind augustus om het leven kwam in een verkeersongeval. Of het haar gered zou hebben, weet hij niet. Maar hij weet wel welke drama’s hij zo anderen hoopt te besparen. “Mijn leven staat al drie maanden stil.”