Eskimofabriek.
Volledig scherm
Eskimofabriek. © Eskimofabriek

Feest in Eskimofabriek stilgelegd op vraag van spoeddiensten: meerdere mensen onwel door combinatie hitte en druggebruik

GentDe Gentse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een fuif stil laten leggen op aangeven van de spoeddiensten. Zij gaven aan dat verschillende mensen in het ziekenhuis waren beland door een combinatie van oververhitting en druggebruik.

 1. Drugsdeal loopt uit de hand: twee mannen zetten mes op keel van bestuurder, vluchten weg en stelen vervolgens zijn wagen
  Gent

  Drugsdeal loopt uit de hand: twee mannen zetten mes op keel van bestuurder, vluchten weg en stelen vervolgens zijn wagen

  Twee mannen zijn veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een drugsdeal en de diefstal van een wagen die daarop volgde. Samen met nog twee anderen waren ze naar Antwerpen getrokken om drugs aan te kopen. Die transactie mislukte, waarna de twee beklaagden de bestuurder van de wagen bedreigden met een mes en eisten om weg te vluchten. Aangekomen in Gent verplichtten ze de bestuurder om uit te stappen, waarna ze met zijn voertuig wegreden.
 2. Bewoners Poolse-Winglaan verzetten zich tegen gepland appartementsgebouw. “Zelfs de grondoppervlakte die ze aangeven, klopt niet”
  Gent

  Bewoners Pool­se-Winglaan verzetten zich tegen gepland apparte­ments­ge­bouw. “Zelfs de grondopper­vlak­te die ze aangeven, klopt niet”

  “Stop, dit willen we niet.” Duidelijker kan de boodschap van de bewoners van de Poolse-Winglaan niet zijn. De woonwijk achter Flanders Expo wil niet dat er een vijf verdiepingen hoog appartementsgebouw wordt gebouwd. “Het klopt niet met de stedelijke voorschriften rond verharding, en zelfs de grondoppervlakte die de ontwikkelaar aangeeft, kloppen niet.”