Illustratiebeeld - De federale wegpolitie van Oost-Vlaanderen heeft afgelopen maandag 20 kilogram cocaïne aangetroffen in een wagen.
Volledig scherm
Illustratiebeeld - De federale wegpolitie van Oost-Vlaanderen heeft afgelopen maandag 20 kilogram cocaïne aangetroffen in een wagen. © Wim Naert

Federale politie treft 20 kilogram cocaïne aan in wagen die te snel reed op E17 in Gentbrugge

GentDe federale wegpolitie van Oost-Vlaanderen heeft afgelopen maandag 20 kilogram cocaïne aangetroffen in een wagen. Het voertuig met Nederlands nummerplaat reed te snel en werd bijgevolg uit het verkeer gehaald. De bestuurder, een 24-jarige man met de Nederlandse nationaliteit, en de passagier, een 32-jarige man met de Litouwse nationaliteit, werden gearresteerd.

  1. 5 x uit in Gent dit weekend: van beroemdheden spotten op het filmfestival tot zelf een wandtapijt maken
    PREMIUM
    Gent

    5 x uit in Gent dit weekend: van beroemdhe­den spotten op het filmfesti­val tot zelf een wandtapijt maken

    Nu de mondmaskers af mogen heeft u ongetwijfeld nog meer zin om buiten te komen. Gelukkig valt er één en ander te beleven in Gent. Voor het weekend van 16 en 17 oktober halen we alvast de leukste tips naar boven, zo hoeft u zelf niet te zoeken. Starten doen we met een film op Film Fest, eindigen met een bezoek aan prachtige gebouwen in Gent die voor een dag open worden gezet.