Fabio Cammalleri (31) en zijn vrouw Ineke Krzanowski (34) trekken samen met hun dochter Lilly-Rose richting Thailand.
Volledig scherm
PREMIUM
Fabio Cammalleri (31) en zijn vrouw Ineke Krzanowski (34) trekken samen met hun dochter Lilly-Rose richting Thailand. © Cedric Matthys

Fabio (31) en Ineke (34) laten koffiebar aan Stadshal achter zich: “In Thailand willen we rustiger gaan leven”

GentBij koffiebar Caffè Rosario aan het Emile Braunplein weerklinkt binnenkort geen Limburgs meer. Amper zes jaar geleden verhuisden horeca-uitbaters Fabio Cammalleri (31) en zijn vrouw Ineke Krzanowski (34) van Genk naar Gent, maar intussen ligt een nieuwe uitdaging in het verschiet. “Binnenkort trekken we richting Thailand.”

 1. Omgekeerde wereld na ongeval in Oostakker: slachtoffer riskeert zwaardere straf dan aanrijder
  Oostakker

  Omgekeerde wereld na ongeval in Oostakker: slachtof­fer riskeert zwaardere straf dan aanrijder

  Een speciale zaak in de Gentse politierechtbank vrijdagmiddag: drie heren stonden er terecht voor een aanrijding tussen een Mercedes en een ander voertuig in de Lourdesstraat tijdens de zomer van 2018. Het drietal beweerde niet achter het stuur te hebben gezeten, ook al zou hun straf laag zijn. De aangereden bestuurder daarentegen zat zonder een rijbewijs achter het stuur. Hij riskeert wél een forse geldboete.
 2. Alles over het Gentse nachtleven in nieuwe podcast: “Onze stad is heel bescheiden, maar ze verdient haar plaats naast Berlijn of Amsterdam”
  Gent

  Alles over het Gentse nachtleven in nieuwe podcast: “Onze stad is heel bescheiden, maar ze verdient haar plaats naast Berlijn of Amsterdam”

  ‘De Nacht’. Zo heet de podcast - mét wandeling - die vanaf morgen te beluisteren is, en ons 3 maanden lang wekelijks zal meeslepen in het Gentse nachtleven. Niet alleen het huidige, ook dat van de ruige jaren ‘80 en ‘90. “Wij zien het als de perfect voorbereiding op de heropening van dat nachtleven, dat nu al ruim een jaar stilligt", aldus initiatiefnemers Ben Van Alboom en Bart Meyskens.
 1. Geen gewonden, maar overal brokstukken bij botsing in Vlissingen
  Play

  Geen gewonden, maar overal brokstuk­ken bij botsing in Vlissingen

 2. Thuiskoks: Carin maakt ovenschotel met spinazie en tonijn
  Play

  Thuiskoks: Carin maakt ovenscho­tel met spinazie en tonijn