De vulling vult de tramsporen niet volledig op, maar wel voldoende om er niet meer met een fietswiel in vast te blijven steken.
Volledig scherm
De vulling vult de tramsporen niet volledig op, maar wel voldoende om er niet meer met een fietswiel in vast te blijven steken. © Wannes Nimmegeers

Eerste test met tramspoorvulling in Gent “voorzichtig positief”: verdere proeven volgen

  1. Oudste cafébazin van Gent Lisbeth (87) overvallen door vier gemaskerde dieven: “Zelfs de ringen aan mijn vingers moesten ze hebben”
    PREMIUM
    Gent

    Oudste cafébazin van Gent Lisbeth (87) overvallen door vier gemaskerde dieven: “Zelfs de ringen aan mijn vingers moesten ze hebben”

    Café De Viking aan de Muide is al jaar en dag een vaste stop voor buurtbewoners en arbeiders. Dat is helemaal de verdienste van Lisbeth Waldack, die op 87-jarige leeftijd, en met 58 jaar (!) ervaring op de teller, als geen ander het klappen van de zweep kent. Woensdag kreeg de kranige vrouw echter onverwachts bezoek van enkele laffe overvallers. “Toen ik wakker werd, stonden ze naast mijn bed. Ik moest me koest houden, of ik ging eraan...” Nog trillend van emotie doet ze haar verhaal.