Speakers Corner in het NTGent
Volledig scherm
Speakers Corner in het NTGent © Pieter Jan Dhollander

Eerste Speakers Corner in NTGent over wijkcirculatieplan Gentbrugge-Dampoort polst ook naar de gemoederen in Destelbergen

GENT/DESTELBERGENDe laatste Speakers Corner van het jaar, voor het eerst te vinden in het café van het NTGent, was meteen een knaller. Een vijftigtal geïnteresseerden zag schepen voor Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) in de clinch gaan met de Destelbergse burgemeester Elsie Sierens (Open Vld).

  1. Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”
    PREMIUM
    Gent/Ninove

    Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”

    De 24-jarige Yorben S. moet zich vandaag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.