Op het eerste gezicht is dit een gewone oude, grijze Citoën Saxo. Het interieur is echter het meest bizarre ter wereld.
Volledig scherm
Op het eerste gezicht is dit een gewone oude, grijze Citoën Saxo. Het interieur is echter het meest bizarre ter wereld. © Wannes Nimmegeers

Een Mariabeeld, een verdwaalde ijsbeer en heel veel pluche: deze Citroën heeft mogelijks het meest bizarre interieur ter wereld

GentOp het eerste gezicht is het een gewone oude, grijze Citroën Saxo. Maar de auto die vandaag aan de Watersportbaan geparkeerd stond, heeft zonder twijfel het meest bizarre interieur ter wereld. Tuning - het uitbouwen en opsmukken van een auto - dat kenden we al. Maar dit?

 1. Jonge koppels strijden op VTM in ‘Huis Gemaakt’ voor woning, maar moeten het wel zelf verbouwen: “Eigen huis zou ons serieuze voorsprong geven in het leven”
  PREMIUM
  Gent/Destelbergen/Wetteren

  Jonge koppels strijden op VTM in ‘Huis Gemaakt’ voor woning, maar moeten het wel zelf verbouwen: “Eigen huis zou ons serieuze voorsprong geven in het leven”

  Verbouw een huis en win een thuis. Dat is het idee achter het nieuwe VTM-programma Huis Gemaakt waarin negen jonge koppels strijden voor de hoofdprijs. Dina Tersago geeft hen een stevige duw in de rug. Maak kennis met Pieter (29) en Anaïs (27) en Tobias (23) en Femke uit Gent, Gaïtan (25) en Natasja (25) uit Wetteren en Ruben (25) en Antje (25) uit Destelbergen. Zij halen hun beste verbouwskills boven.
 1. Gentse piercers en tatoeëerders weer aan de slag, met wachtlijsten: “Als iemand zijn overleden hondje op zijn arm wil, dan doe ik dat, desnoods ’s nachts”
  PREMIUM
  Gent

  Gentse piercers en tatoeëer­ders weer aan de slag, met wachtlijs­ten: “Als iemand zijn overleden hondje op zijn arm wil, dan doe ik dat, desnoods ’s nachts”

  De niet-medische contactberoepen mogen heropenen, maar wie een piercing wil laten zetten bij Beautiful Freak in Gent, boekt best een eindje op voorhand. Dat veel mensen na de lockdown een stukje persoonlijke decoratie kunnen gebruiken, is duidelijk. Maar eigenaar Peggy Vanuxem (46) laat bewust een paar plekjes vrij in de agenda. “Voor de late beslissers, zodat die geen twee maanden moeten wachten.” Sommige tatoeëerders gaan nog verder.
 1. Esmee in actie voor kika na overlijden vader
  Play

  Esmee in actie voor kika na overlijden vader

 2. Tatoeëren mag weer: oma (85) heeft er nu één
  Play

  Tatoeëren mag weer: oma (85) heeft er nu één