ArcelorMittal
Volledig scherm
ArcelorMittal © mdmg

Eén gewonde bij ArcelorMittal na technisch defect aan ruwijzerontzwavelingsinstallatie

Gent/ZelzateBij ArcelorMittal viel een gewonde na een defect aan de ruwijzerontzwavelingsinstallatie. Dat meldt de staalreus zelf via zijn sociale media.

 1. ‘Incompetente’ directeur WoninGent krijgt 200.000 euro ontslagvergoeding én houdt bedrijfswagen: “Maar kapotte boiler in sociale woning vervangen...”
  PREMIUM

  ‘Incompe­ten­te’ directeur WoninGent krijgt 200.000 euro ontslagver­goe­ding én houdt bedrijfswa­gen: “Maar kapotte boiler in sociale woning vervangen...”

  De sociale huisvestingsmaatschappij WoninGent, die tegenwoordig ‘Thuispunt Gent’ heet, heeft algemeen directeur K.W. ontslagen. Zij was al sinds 2009 in dienst bij de maatschappij, maar ging niet akkoord met haar ontslag - nochtans met een flinke wettelijk voorziene ontslagvergoeding. Thuispunt Gent sloot dan maar een overeenkomst met de vrouw en haar raadsman, en dat leverde haar heel wat extra op. Politici reageren verbolgen.
  Gent
 2. FACTS viert 30 jaar fantasy: “Op de eerste editie was er 40 man en een poedel, nu loopt Flanders Expo twee dagen vol superfans”
  PREMIUM

  FACTS viert 30 jaar fantasy: “Op de eerste editie was er 40 man en een poedel, nu loopt Flanders Expo twee dagen vol superfans”

  Vier vrienden organiseerden dertig jaar geleden een fantasy-, anime-, en scifibeurs in café ‘t Tonneke in Gent. Nu is de Arteveldestad met FACTS gastheer voor de grootste comic con van de Lage Landen. Met nog steeds een vloot R2D2-robots waar George Lucas jaloers op is, befaamde acteurs en topartiesten, om over de fans nog maar te zwijgen. “De allerleukste actrice stond erop om met onze vrijwilligers op de foto te gaan.”
  Gent