Door een politionele actie is de E40 richting Brussel momenteel volledig afgesloten ter hoogte van Merelbeke. Alle verkeer dient de snelweg te verlaten en de R4 op te rijden.
Volledig scherm
Door een politionele actie is de E40 richting Brussel momenteel volledig afgesloten ter hoogte van Merelbeke. Alle verkeer dient de snelweg te verlaten en de R4 op te rijden. © Vlaams Verkeerscentrum

E40 richting Brussel in Merelbeke tijdlang volledig afgesloten door gerechtelijke actie: “Bijkomend onderzoek nodig na dodelijk ongeval van vannacht”

MerelbekeDe E40 richting Brussel werd dinsdagnamiddag volledig afgesloten in het Oost-Vlaamse Merelbeke door een gerechtelijke actie. Dat meldden de federale politie en het Vlaams Verkeerscentrum. Het verkeer werd er omgeleid en er stonden files op de E40, de R4 en de N9. Volgens het parket Oost-Vlaanderen ging het om bijkomend onderzoek na een dodelijk ongeval maandagnacht. 

  1. Hip, gastronomisch en bijna altijd volzet: dit zijn de populairste fine dining restaurants in Gent
    PREMIUM
    Gent

    Hip, gastrono­misch en bijna altijd volzet: dit zijn de populair­ste fine dining restau­rants in Gent

    Zuchten, vloeken en uiteindelijk thuis moeten blijven. Het is een gekend scenario als je in Gent nog snel een gastronomisch restaurant wil bezoeken. Wachttijden om een tafeltje te reserveren lopen enorm op dezer dagen. We lijsten de recent geopende zaken die tegenwoordig immens populair zijn. Sleept een van deze restaurants maandag een Michelinster in de wacht? Het zou zomaar kunnen...