De E40 richting Brussel raakte volledig versperd
Volledig scherm
De E40 richting Brussel raakte volledig versperd © DVEG

E40 in Sint-Denijs-Westrem volledig versperd richting Brussel na ongeval met twee bestelwagens

GentDe E40 richting Brussel was donderdagochtend ter hoogte van Sint-Denijs-Westrem volledig versperd na een ongeval. Het verkeer stond er stil tot in Drongen. Bij het ongeluk waren twee bestelwagens betrokken.

 1. Grootste papegaaienkwekerij van het land sluit de deuren: “Aan de vraag ligt het zeker niet: papegaaien zijn nog even populair”
  PREMIUM
  Gent

  Grootste papegaai­enkwe­ke­rij van het land sluit de deuren: “Aan de vraag ligt het zeker niet: papegaaien zijn nog even populair”

  De eerste en grootste professionele papegaaienkwekerij van ons land, gelegen in Drongen, sluit eind dit jaar de deuren. Jan Van Slycke (62) heeft meer dan veertig jaar met hart en ziel vogels gekweekt, maar na vier decennia dag en nacht werken lonkt het pensioen. De vraag naar gekweekte papegaaien, tot ver buiten de landgrenzen, zal echter blijven.
 2. Gents ambulancebedrijf ook veroordeeld voor discriminatie op basis van geslacht en moederschap: “Geen vreemdelingen, geen mensen zonder ervaring en geen vrouwen met jonge kinderen”
  Gent

  Gents ambulance­be­drijf ook veroor­deeld voor discrimina­tie op basis van geslacht en moeder­schap: “Geen vreemdelin­gen, geen mensen zonder ervaring en geen vrouwen met jonge kinderen”

  Een ambulancebedrijf uit Gent dat een sollicitant met Oost-Europese roots afwees is na een veroordeling tot een geldboete van 4.000 euro wegens discriminatie wegens afkomst, nu ook veroordeeld voor discriminatie op basis van geslacht en moederschap. Dat meldt het Instituut voor de Gelijkheid van vrouwen en mannen. Het bedrijf had het aanwervingsbeleid omschreven als “geen vreemdelingen, geen mensen zonder ervaring en geen vrouwen met jonge kinderen”.