Enkele werknemers van Camino met hun kroost op het zomerkamp.
Volledig scherm
Enkele werknemers van Camino met hun kroost op het zomerkamp. © Jill Dhondt

Drongens bedrijf organiseert zomerkamp voor kinderen van werknemers: “Heel wat ouders zitten met de handen in het haar”

GentEr zijn al heel wat zomerkampen in het water gevallen door watersnood of een uitbraak van het virus. Opvang vinden voor je kind is niet evident, dus organiseert de bouwgroep Camino een kamp voor de kinderen van haar werknemers. En daar gaan de ouders gretig op in.

  1. Buschauffeurs eisen overleg met De Lijn na twee incidenten met jongeren in enkele dagen tijd: “We willen nultolerantie, nu meteen”
    PREMIUM
    Gent

    Buschauf­feurs eisen overleg met De Lijn na twee incidenten met jongeren in enkele dagen tijd: “We willen nultoleran­tie, nu meteen”

    De buschauffeurs zijn de agressie op de risicolijnen naar de Blaarmeersen en het provinciaal domein Puyenbroeck beu. Vakbond ACV eist dat het agressiecomité van De Lijn maandag wordt samengeroepen om het probleem aan te pakken. Afgelopen week moest de politie tweemaal tussenbeide komen omdat chauffeurs zich bedreigd of geïntimideerd voelden door groepen jongeren. Met de Gentse Feesten in aantocht vrezen de chauffeurs nog meer incidenten. “We willen weten wie die jongeren zijn en wanneer en waar ze opduiken.”