De drie verdachten van de steekpartij van afgelopen weekend aan de Neermeerskaai blijven een maand langer aangehouden.
Volledig scherm
De drie verdachten van de steekpartij van afgelopen weekend aan de Neermeerskaai blijven een maand langer aangehouden. © Wouter Spillebeen

Drie verdachten van steekpartij aan Neermeerskaai blijven maand langer in de cel wegens poging doodslag

GentDe drie verdachten van de steekpartij van afgelopen weekend aan de Neermeerskaai blijven een maand langer aangehouden op verdenking van poging doodslag. Dat bevestigen hun advocaten. Een 42-jarige man kreeg zaterdagnacht zes messteken nadat hij ruzie kreeg met de drie mannen.

  1. Lichtte Bulgaar (37) tientallen landgenoten in Gent op voor 500.000 euro? “Hij maakte misbruik van hun gebrekkig Nederlands”
    PREMIUM
    Gent

    Lichtte Bulgaar (37) tientallen landgeno­ten in Gent op voor 500.000 euro? “Hij maakte misbruik van hun gebrekkig Nederlands”

    Hij zou hen helpen om een lening te verkrijgen, maar achter de rug van tientallen Bulgaarse slachtoffers pleegde de 37-jarige S.S. fraude met hun persoonlijke gegevens. Hij startte op hun naam stiekem ondernemingen om aan de hand van valse facturen BTW teruggaven te innen. In totaal zou hij zo’n 500.000 euro verdiend hebben. Tot een tafelkleedje hem de das om deed...