Volledig scherm
De drie inzittenden van de wagen raakten gewond. © OSG

Drie lichtgewonden bij botsing met tram en personenwagen op Zwijnaardsesteenweg

Het is zondagavond tot een aanrijding gekomen tussen een tram en een personenwagen op de Zwijnaardsesteenweg in Gent. Daarbij vielen drie lichtgewonden.

Het ongeval gebeurde rond half negen in Nieuw Gent, ter hoogte van het kruispunt met de August Kekuléstraat. Wellicht wilde de wagen keren, over de tramsporen, maar had de chauffeur de tram niet of niet tijdig opgemerkt. Het kwam tot een aanrijding, waarbij de drie inzittenden van de auto gekwetst raakten. Ze werden met lichte verwondingen afgevoerd naar het nabijgelegen Universitair Ziekenhuis. Op de tram zelf raakte niemand gewond door de impact. Wel veroorzaakte het incident de nodige hinder voor het tramverkeer van zondagavond.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het leven in Gent wordt komende jaren duurder. Wie zal het voelen?

    Het leven in Gent wordt komende jaren duurder. Wie zal het voelen?

    In Gent wonen wordt de komende jaren merkelijk duurder. Het stadsbestuur stelde vanavond voor hoe ze precies aan het enorme investeringsbudget voor de komende vijf jaar wil komen. In totaal wil de stad 9,5 miljoen extra innen aan retributies en lokale belastingen. Dat gaat van duurdere vuilniszakken, betalende ochtendopvang in scholen tot zelfs duurdere terrasverwarming voor café’s. Maar wie zal dat nu precies voelen?