Agnes Brantegem (links) en Marleen Rogiest bakten nog eens de pannenkoeken van weleer. En dat deden ze uitstekend!
Volledig scherm
Agnes Brantegem (links) en Marleen Rogiest bakten nog eens de pannenkoeken van weleer. En dat deden ze uitstekend! © Cedric Matthys

Drie jaar na sluiting Gwenola bakt bekende pannenkoekenzaak ze nog eens bruin: “Een mooi eerbetoon aan Marie-Christine”

GentIn de Voldersstraat in Gent kan je opnieuw de geur van weleer opsnuiven. Pannenkoekenhuisje Gwenola is tijdelijk omgevormd tot een pop-upzaak. Hét moment voor enkele doorwinterde baksters om opnieuw de bekende pannenkoeken aan de man te brengen. “Dit voelt als thuiskomen”, glunderen ze. 

  1. Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide bij andere keukenraam stuk met pot mayonaise”
    Gent

    Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide bij andere keukenraam stuk met pot mayonaise”

    Een Gentse man (34) is maandagochtend veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel voor het toebrengen van slagen en verwondingen, nota bene bij een vrouw die hem onderdak bood. Bij een ruzie met een andere partner van hem gooide hij een keukenraam stuk met een pot mayonaise. Naast een alcoholverslaving kampt de man ook met een drugprobleem. Daar dient hij nu begeleiding voor te volgen.