JP Maeren, Bram van Braeckevelt, Noel Fack,
Volledig scherm
JP Maeren, Bram van Braeckevelt, Noel Fack, © Wannes Nimmegeers

Drie decennia top-entertainment: De Popkoning en Noël Fack gehuldigd

GENTTijdens de zomer kon je De Popkoning en Noël Fack aan het werk zien, op de dag dat de Winterfeesten van start gingen wérden ze gevierd. Feestenburgemeester Bram Van Braeckevelt zette de twee in het zonnetje, aan stoppen denken ze nog lang niet.

  1. DE ZAAK JESPERS. Gevallen onderzoeksrechter trouwt in gevangenis, maar komt zo weer in de problemen: “76 miljoen? Er staat maar 23.000 frank op mijn rekening”
    PREMIUM
    GENT

    DE ZAAK JESPERS. Gevallen onderzoeks­rech­ter trouwt in gevangenis, maar komt zo weer in de problemen: “76 miljoen? Er staat maar 23.000 frank op mijn rekening”

    Na het arrest in het assisenproces werd het niet stil rond de gevallen onderzoeksrechter Guy Jespers. Vijf weken later trouwden hij en zijn minnares Ghislaine Clyncke in de Gentse gevangenis. Hoe ze elkaar leerden kennen, is al een verhaal op zich. Jespers werd in de gevangenis fout behandeld, waardoor hij al na 2,5 jaar als ‘een plant’ vrijkwam. En Clyncke zat in 1983 op haar beurt zeven maanden in de cel, met dank aan alweer een ‘foute vriend’ die haar man leerde kennen achter de tralies.