De man wijt zijn overdreven snelheid aan zijn diabetes.
Volledig scherm
De man wijt zijn overdreven snelheid aan zijn diabetes. © Google Maps/Shutterstock

“Door zijn diabetes had hij geen controle over zijn snelheid”: man vlamt aan 158 km/u over R4 maar rechter gooit zijn uitleg in de prullenmand

GentEen chauffeur die het gaspedaal veel te fel had ingeduwd op de R4, had een medische verklaring voor zijn onaangepaste snelheid. De rechter leek echter niet onder de indruk van deze uitleg en veroordeelde de snelheidsduivel tot een fikse boete van 800 euro en 45 dagen rijverbod.

  1. Dochter van bokslegende Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedingssupplementen: “Alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in één capsule”
    Gent

    Dochter van bokslegen­de Freddy De Kerpel en partner lanceren ‘gouden’ voedings­sup­ple­men­ten: “Alle noodzake­lij­ke vitamines, mineralen en antioxidan­ten in één capsule”

    Christina De Kerpel (34) – dochter van bokslegende Freddy De Kerpel – en haar man Nico Vidts (46) hebben een eigen voedingssupplement ontwikkeld: een capsule waar alle noodzakelijke vitamines, mineralen en antioxidanten in zitten die sporters nodig hebben om optimaal te presteren. Hun ‘nachtpil’ helpt om goed te slapen en te herstellen na een zware inspanning.