Kevin De Bruyne op de KDB-cup in Drongen in 2018.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne op de KDB-cup in Drongen in 2018. © Wannes Nimmegeers

Dit moet je weten over het bezoek van Kevin De Bruyne aan Drongen: hoe laat komt hij? Staat hij open voor foto’s? Waar moet je parkeren?

GentDrongen is the place to be dit weekend voor voetbalminnend Vlaanderen. Op de terreinen van KVE Drongen vindt de KDB Cup plaats, een jeugdtoernooi waar ploegen van heel Europa op afkomen. Sterspeler Kevin De Bruyne – naar wie de Cup vernoemd werd – komt ook langs. Hieronder een antwoord op jouw praktische vragen. 

  1. Ex-deelnemer ‘Superhond’ en notoire oplichter opnieuw voor rechter: “Hij deed zich voor als agent en inde coronaboetes”
    PREMIUM
    Deinze

    Ex-deelnemer ‘Superhond’ en notoire oplichter opnieuw voor rechter: “Hij deed zich voor als agent en inde coronaboe­tes”

    Christophe Van West (51), de Deinzenaar die bekendraakte door zijn deelname aan het VTM-programma ‘Superhond’, heeft zich voor de zoveelste keer dienen te verantwoorden voor feiten van oplichting. In het verleden werd hij reeds veroordeeld tot een celstraf van negen jaar voor verschillende dossiers van oplichting én de verkrachting en aanranding van meerdere minderjarige slachtoffers. Nu wordt voor hem de internering gevraagd.