De dieven sloegen toe op het recyclagepark in Oostakker
Volledig scherm
De dieven sloegen toe op het recyclagepark in Oostakker © DVEG

Dieven springen over omheining van recyclagepark in Oostakker om elektronisch materiaal te stelen, maar worden betrapt

OostakkerTwee dieven met een rijkgevuld strafblad riskeren er elk nog eens 8 maanden aan toe te voegen nadat de politie hen op heterdaad betrapte tijdens een diefstal. Het duo was over de omheining van het recyclagepark van Oostakker gesprongen, waar ze elektronisch materiaal aan het stelen waren.

 1. Rookzone aan stadion moet ‘zwartsupporters’ uit Ghelamco Arena houden: “We moeten weten wie in ons stadion zit”
  Gent

  Rookzone aan stadion moet ‘zwartsup­por­ters’ uit Ghelamco Arena houden: “We moeten weten wie in ons stadion zit”

  De Lijn heeft last van zwartrijders, de Buffalo’s van zwartsupporters. KAA Gent wil paal en perk stellen aan niet-betalende AA Gent-supporters die tijdens de rust stiekem het stadion binnenglippen, samen met de rokers die buiten staan. Om dit probleem op te lossen, komt er een afgebakende rookzone langs de stadionwand. Het stadion verlaten is ook niet meer mogelijk.
 2. Mattia (24) en Gabriel (23) lanceren app om ongewenst gedrag te melden aan de cafébaas: "Voel je je niet goed? Laat het direct weten”
  GENT

  Mattia (24) en Gabriel (23) lanceren app om ongewenst gedrag te melden aan de cafébaas: "Voel je je niet goed? Laat het direct weten”

  Iemand die al heel de avond nét te dichtbij staat, je vriendin die flauwvalt op het einde van de dansvloer: je belt niet meteen de hulpdiensten, maar je hebt hulp nodig. Voor dat soort situaties lanceren Mattia Lietaert (24) en Gabriel D’hondt (23) de app Naise. “Het signaal gaat rechtstreeks naar de organisator, maar ook voor hen is dit goed nieuws”.