Deze zomerbars maken jouw staycation compleet

Ja, door het coronavirus kunnen heel wat evenementen deze zomer niet doorgaan en is overal voorzichtigheid geboden. Maar dat betekent niet dat er dit jaar geen gezellige zomerbars open gaan. Laat je niet afschrikken door de mondmaskers en handgel, want de cocktails smaken nog even goed op die zalige, zomerse plekjes. Dit zijn de zomerbars die in onze regio de vakantie dichter bij huis brengen.

  1. Miljoeneninvestering in sporen moet goederenvervoer in Gentse haven opdrijven: “Langere treinen en 15% meer vervoer over spoor”
    Gent

    Miljoenen­in­ves­te­ring in sporen moet goederen­ver­voer in Gentse haven opdrijven: “Langere treinen en 15% meer vervoer over spoor”

    In North Sea Port Gent heeft spoorwegbeheerder Infrabel zijn investering van 33,5 miljoen euro voorgesteld. De nieuwe infrastructuur moet de weg effenen naar het doel om 15% van het goederenvervoer over het spoor te transporteren in de Gentse haven. “De toekomst van het vervoer over het spoor is cruciaal om industrie in ons land te kunnen houden”, zegt premier Alexander De Croo (Open Vld).