Fabrice Goffin van Zora Robotics (links) en zaakvoerder Edy Van Acker bij robot Yellow.
Volledig scherm
Fabrice Goffin van Zora Robotics (links) en zaakvoerder Edy Van Acker bij robot Yellow. © Nimmegeers

Deze robot wijst de weg in Gentse elektrozaak: “Binnenkort zullen we steeds vaker robots zien als personeel”

Bij Computer Checkpoint aan de Kortrijksesteenweg zijn twee opmerkelijke nieuwe personeelsleden in dienst genomen: Blue en Yellow... twee robots. “Zo’n robot kan nooit een verkoper vervangen, maar routinezaken als uitleg geven over abonnementen of de weg wijzen naar de juiste afdeling kan hij wel. Ik heb hier 30 jaar op gewacht en moest gewoon het eerste bedrijf zijn dat ze inschakelde”, zegt zaakvoerder Edy Van Acker.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het deurenhuis van Linde en Kristof: “Er stoppen nog elke dag passanten om een foto te nemen of hun duim op te steken”
    PREMIUM

    Het deurenhuis van Linde en Kristof: “Er stoppen nog elke dag passanten om een foto te nemen of hun duim op te steken”

    Linde Vertriest en Kristof De Mey, alletwee 38, kochten zeven jaar geleden een rijhuis in de Grensstraat. Om het pand om te bouwen tot een lage energiewoning moesten ze de voorgevel wegnemen en isoleren. Een nieuwe bakstenen gevel vonden ze maar saai, dus verzamelden ze dertig oude voordeuren, staken ze in een frivool kleur en hingen ze tegen een houten skelet. “De voorgevel is vier jaar afgewerkt, maar elke dag stopt er nog iemand om een foto te nemen.” Lees meer verhalen achter bijzondere gevels in onze zomerreeks ‘Wie woont daar?’.
  2. Het deurenhuis van Linde en Kristof: “Er stoppen nog elke dag passanten om een foto te nemen of hun duim op te steken”
    PREMIUM

    Het deurenhuis van Linde en Kristof: “Er stoppen nog elke dag passanten om een foto te nemen of hun duim op te steken”

    Linde Vertriest en Kristof De Mey, alletwee 38, kochten zeven jaar geleden een rijhuis in de Grensstraat. Om het pand om te bouwen tot een lage energiewoning moesten ze de voorgevel wegnemen en isoleren. Een nieuwe bakstenen gevel vonden ze maar saai, dus verzamelden ze dertig oude voordeuren, staken ze in een frivool kleur en hingen ze tegen een houten skelet. “De voorgevel is vier jaar afgewerkt, maar elke dag stopt er nog iemand om een foto te nemen.” Lees meer verhalen achter bijzondere gevels in onze zomerreeks ‘Wie woont daar?’.