De nieuwe Think Twice in de Brabantdam.
Volledig scherm
De nieuwe Think Twice in de Brabantdam. © Jill Dhondt

Derde ‘Think Twice’ tweedehandskledijwinkel op komst in Gent: “Dit gaat de parel zijn van al onze winkels”

GentDe populaire tweedehandskledijwinkel Think Twice breidt uit. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe winkel in de Brabantdam. Die zal volgens het hoofdkantoor de ‘parel’ van alle tien winkels zijn in Vlaanderen. Met twee verdiepingen en een enorm brede selectie kleren.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. UZ moet nu wel zorg uitstellen: “Enorme flexibiliteit volstaat niet meer”
  Gent

  UZ moet nu wel zorg uitstellen: “Enorme flexibili­teit volstaat niet meer”

  Het Gentse UZ verzorgt momenteel 72 coronapatiënten, en kan dat niet langer combineren met alle ‘reguliere’ zorg. De druk neemt toe, ook omdat er zoveel personeelsuitval is. Daarom gaan alle diensten de komende 4 weken de niet-dringende ingrepen uitstellen. “Dringende ingrepen, ingrepen bij kankerpatiënten en ingrepen die geen vier weken uitgesteld kunnen worden, krijgen voorrang en gaan door.”