De verkeerslichten worden gezamenlijk genegeerd na meer dan 10 minuten wachten
Volledig scherm
De verkeerslichten worden gezamenlijk genegeerd na meer dan 10 minuten wachten © DVEG

Defecte verkeerslichten op kruispunt aan Begijnhoflaan zorgen voor problemen

GentDe verkeerslichten op het kruispunt van de Begijnhoflaan met de Noordstraat zorgen maandagavond voor heel wat verkeersellende. Na een defect werden de lichten hersteld, maar niet correct afgesteld. Hierdoor krijgt het verkeer dat de Begijnhoflaan probeert over te steken voortdurend een rood licht te zien.

  1. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
    Drongen/Meerbeke

    Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

    Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”