Astrid en Bram Coppens kregen enkele maanden geleden hun eerste kindje.
Volledig scherm
PREMIUM
Astrid en Bram Coppens kregen enkele maanden geleden hun eerste kindje. © Instagram

De lockdown van celebrity Astrid Coppens: “Ik kan niet wachten om weer naar ons appartement aan zee te gaan”

Ja, het is lockdown voor iedereen. Ook bekend Gent moet – net als u en ik – braaf in zijn kot blijven. Lopen ze de muren op? Of maken ze eindelijk tijd voor die veel te lang uitgestelde droom? We schotelen celebrity Astrid Coppens (37) zes vragen voor. “Mijn man zat bijna vast in Dubai.” Lees meer over bekende Oost-Vlamingen in coronatijden in dit dossier.

  1. Carl Devos over de afwezigheid van Hafsa El-Bazioui op gemeenteraad: “Enige verkozen ‘gekleurde’ stem uit Brugse Poort die zou moeten zwijgen, zou extreem pijnlijk zijn”
    PREMIUM

    Carl Devos over de afwezig­heid van Hafsa El-Bazioui op gemeente­raad: “Enige verkozen ‘gekleurde’ stem uit Brugse Poort die zou moeten zwijgen, zou extreem pijnlijk zijn”

    Het ‘debat’ over de Brugse Poort maandagavond op de gemeenteraad was al op voorhand een verloren zaak, enkel en alleen door de afwezigheid van Groen-raadslid Hafsa El-Bazioui. Zij woont in de Brugse Poort en sprak zich op haar Facebookpagina uit tegen de maatregelen die de stad heeft genomen voor haar wijk. Waarom ze maandaag afwezig was, is niet duidelijk. “Maar als zelfs de verkozen vertegenwoordiging uit die wijk de mond zou worden gesnoerd, hoe gehoord kunnen de mensen op straat zich dan nog voelen”, vraagt politicoloog Carl Devos zich af.