Archiefbeeld: deze zomer gingen de herexamens nog door in Flanders Expo.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: deze zomer gingen de herexamens nog door in Flanders Expo. © Wannes Nimmegeers

De lessen en examens gaan door, maar UGent-rector roept personeel op om ook die ene dag thuis te blijven: “Volg het advies van GEMS”

GENTVannacht gaan de nieuwe maatregelen in waar het Overlegcomité woensdag over besliste. Dat betekent vanaf maandag dus maximum één dag op kantoor werken, tenzij het echt niet anders kan. Aan de UGent roept rector Rik Van de Walle zijn personeel op om àlle telewerkbare taken thuis uit te voeren. De lessen blijven wel doorgaan en ook de examens zijn intussen ingepland.

  1. IN BEELD. In de turnzaal, op de schoolbanken of tijdens het werk: zo keek Vlaanderen nagelbijtend (maar tevergeefs) uit naar dat eerste doelpunt tegen Kroatië
    Vlaanderen

    IN BEELD. In de turnzaal, op de schoolban­ken of tijdens het werk: zo keek Vlaanderen nagelbij­tend (maar tevergeefs) uit naar dat eerste doelpunt tegen Kroatië

    Tous ensemble: thuis, op het werk of... in de klas. De Rode Duivels knokten donderdag voor een plek in de achtste finales op het WK voetbal en dat zullen de supporters geweten hebben. Van Duivelse dansjes tot een oefenmatch met Sint en Piet: ook nu kleurde Vlaanderen rood om het Kroatische gevaar te bezweren. “Wij laten ons elftal niet in de steek, wat er ook gebeurt.”