Archiefbeeld: deze zomer gingen de herexamens nog door in Flanders Expo.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: deze zomer gingen de herexamens nog door in Flanders Expo. © Wannes Nimmegeers

De lessen en examens gaan door, maar UGent-rector roept personeel op om ook die ene dag thuis te blijven: “Volg het advies van GEMS”

GENTVannacht gaan de nieuwe maatregelen in waar het Overlegcomité woensdag over besliste. Dat betekent vanaf maandag dus maximum één dag op kantoor werken, tenzij het echt niet anders kan. Aan de UGent roept rector Rik Van de Walle zijn personeel op om àlle telewerkbare taken thuis uit te voeren. De lessen blijven wel doorgaan en ook de examens zijn intussen ingepland.

  1. Geneeskundestudente Marie brengt gezond kookboek uit na eetstoornis: “Constant lopen stressen over eten, dat is ook niet gezond”
    Gent

    Geneeskun­de­stu­den­te Marie brengt gezond kookboek uit na eetstoor­nis: “Constant lopen stressen over eten, dat is ook niet gezond”

    Geneeskundestudent Marie Van de Velde (22) heeft altijd al een passie gehad voor gezonde voeding. Op jonge leeftijd kwam ze echter in de dieetwereld terecht, waardoor ze een eetstoornis ontwikkelde. Ze begon zich in te lezen in de wetenschap achter voeding, en kreeg weer een gezonde relatie met eten. Uit haar zoektocht vloeide ook een eigen kookboek.