Mieke Van Camp van Hugs with Tails.
Volledig scherm
Mieke Van Camp van Hugs with Tails. © rv

De Gentse dierenvoedselbank bestaat een jaar: “Helaas broodnodig”

GENTMensen die het financieel moeilijk hebben, maar ook hun huisdieren op een beperkt budget moeten verzorgen, kunnen sinds een jaar terecht in de Gentse dierenvoedselbank van Hugs With Tails. En na een jaar is de noodzaak van de vereniging meer dan aangetoond.

  1. De comeback van de 80-jarige actrice Blanka Heirman in ‘De Wens’: “Dat Koen Crucke mij vroeg om mee te spelen, was het mooiste cadeau ooit”
    De Haan

    De comeback van de 80-jarige actrice Blanka Heirman in ‘De Wens’: “Dat Koen Crucke mij vroeg om mee te spelen, was het mooiste cadeau ooit”

    Ooit was ze een hele grote actrice in Vlaanderen, maar in 1997 werd Blanka Heirman zonder pardon ontslagen uit de schouwburg NTGent. Het was meteen de laatste keer dat ze op de planken stond. Tot nu, want de intussen 80-jarige Blanka maakt binnenkort haar comeback, in een geweldig stuk dat ze samen met Koen Crucke maakte en speelt. De première is voor De Haan, de thuishaven van beide Gentenaars. “Ik heb al zitten ‘bleiten’ als een kind, dit brengt zoveel herinneringen terug”, glundert Blanka.