Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens'
Volledig scherm
Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens' © KOS/Miemiekehobbyfotografie

De één zijn dood

 1. Opnieuw klachten na geluidsoverlast in café Shanti, politie maakt nieuw dossier op: “Het zijn de luidruchtige bezoekers op straat die lastig zijn”
  Gent

  Opnieuw klachten na geluids­over­last in café Shanti, politie maakt nieuw dossier op: “Het zijn de luidruchti­ge bezoekers op straat die lastig zijn”

  Het zit er bovenarms op tussen café Shanti en enkele buurtbewoners. Nadat het café in april op burgemeesterbevel een maand lang de deuren moest sluiten wegens geluidsoverlast, loopt het volgens sommigen buren opnieuw de spuigaten uit. De politie maakte intussen een nieuw dossier op, wat de burgemeester toelaat nieuwe maatregelen te nemen.
 1. Meisje (15) wijst groepje jongeren op storend gedrag in filmzaal Kinepolis en wordt in elkaar geslagen: “Zelfs toen ze op de grond lag, bleven ze schoppen”
  PREMIUM
  Gent

  Meisje (15) wijst groepje jongeren op storend gedrag in filmzaal Kinepolis en wordt in elkaar geslagen: “Zelfs toen ze op de grond lag, bleven ze schoppen”

  Een 15-jarig meisje uit Gent werd afgelopen vrijdag in elkaar geslagen door een groepje jongeren aan de Kinepolis. Ze werd aangevallen nadat ze de jongeren aansprak over hun ongepaste gedrag in de bioscoop. Zij zorgden namelijk voor heel wat overlast door te roepen, rond te lopen en anderen te storen. “Waar kunnen onze kinderen nog veilig naartoe gaan?”, vragen haar ouders zich af.