Jasmine met haar zoon Wilson en Namratha met haar dochter Taashi.
Volledig scherm
Jasmine met haar zoon Wilson en Namratha met haar dochter Taashi. © Jill Dhondt

Dag van de Wetenschap gaat online door: Jasmine (43) en Namratha (36) voeren thuis experimenten uit met hun kindjes

GentDe Dag van de Wetenschap gaat voor het tweede jaar op rij online door, maar dat is geen probleem voor Gentenaars Jasmine Coen (43) en Namratha Ramanan (36). Op die manier kunnen ze op hun gemak bij Jasmine thuis allerlei experimenten uitvoeren met hun kinderen Wilson en Taashi, beide 5.

  1. Relschopper uit Gent riskeert tien maanden cel voor agressief gedrag tijdens coronamars: “Hij gooide metalen terrasstoel naar de politie”
    Gent

    Relschop­per uit Gent riskeert tien maanden cel voor agressief gedrag tijdens coronamars: “Hij gooide metalen terras­stoel naar de politie”

    Het Brusselse parket heeft donderdagnamiddag een gevangenisstraf van tien maanden gevorderd tegen een man die betrokken was bij de rellen die de eerste mars tegen de coronapas, op 21 november, ontsierden. De twintiger uit Gent gooide tijdens die rellen een metalen terrasstoel naar de politie. “Ik was gefrustreerd door het politieoptreden maar ik besef dat dit niet kan, en dat dit niets bijdraagt aan het protest”, zei de man in de rechtbank.