Huiskamerconcert in de Fluweelstraat.
Volledig scherm
Huiskamerconcert in de Fluweelstraat. © Wannes Nimmegeers

Coronaproof huiskamerconcerten over heel de Brugse Poort

Om de twee jaar vinden er huiskamerconcerten plaats in de Brugse Poort in het kader van het BOM festival. Het zag er even naar uit dat het dit jaar niet zou doorgaan door de coronacrisis, maar het is de organisatoren toch gelukt. Vandaag en morgen stellen Brugse Poortenaren hun huis open voor artiesten en bezoekers, voor een coronaproof voorstelling.

  1. Vlasmarkt voorziet ‘meldpunt’ tijdens Gentse Feesten en geeft extra opleiding aan barpersoneel: “Als er iets is, kan je sowieso ergens terecht”
    PREMIUM
    Gent

    Vlasmarkt voorziet ‘meldpunt’ tijdens Gentse Feesten en geeft extra opleiding aan barperso­neel: “Als er iets is, kan je sowieso ergens terecht”

    Grensoverschrijdend gedrag in welke vorm dan ook wordt niet meer getolereerd, en dat zal ook op de Gentse Feesten zo zijn. De organisatoren van de Vlasmarkt voorzien daarom zelfs een chalet zoals die tegenwoordig in de Overpoort staan, een meldpunt voor gelijk welk probleem, ook voor slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag. “We herlanceren ook de Tien Geboden van de Gentse Feesten", zegt Gerald Claes.