Stockbeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Stockbeeld © getty

Collega's beschuldigen professionele danser (27) van Studio 100 van aanranding : “Ik walg van mezelf”

GentEen 27-jarige man uit Gent die werkt als danser bij onder andere Studio 100 moest zich maandagmorgen in de rechtbank verantwoorden voor aanranding van de eerbaarheid. De man zou zich meerdere keren hebben opgedrongen aan vrouwelijk collega’s, vooral wanneer ze dronken of aan het slapen waren.

 1. Wel degelijk een verband tussen aanranding 14-jarig meisje en zelfdoding: zaak van zedenfeiten op Westerbegraafplaats mogelijk naar assisen
  Gent

  Wel degelijk een verband tussen aanranding 14-jarig meisje en zelfdoding: zaak van zedenfei­ten op Westerbe­graaf­plaats mogelijk naar assisen

  De zaak rond de zedenfeiten op de Westerbegraafplaats in Gent in mei 2021, waarbij het 14-jarige slachtoffer na de feiten uit het leven stapte, moet voor een hof van assisen behandeld worden omdat er een causaal verband is tussen de aanranding en de zelfdoding. Dat oordeelt de Gentse correctionele rechtbank, die zich onbevoegd verklaarde om uitspraak te doen over de twee meerderjarige beklaagden. De verdediging laat alvast weten dat ze in beroep gaat tegen het vonnis.
 2. Blaarmeersen beleeft rustige en zonnige woensdagnamiddag: “Voorlopig lijken de maatregelen hun vruchten af te werpen”
  Gent

  Blaarmeer­sen beleeft rustige en zonnige woensdagna­mid­dag: “Voorlopig lijken de maatrege­len hun vruchten af te werpen”

  Onder een stralende zon zochten 1.500 bezoekers woensdagnamiddag verkoeling en vertier aan de Blaarmeersen. De laatste tijd is de combinatie van het recreatiedomein en zomerse temperaturen haast een garantie op relletjes, maar omstreeks 17.15 uur waren er nog steeds zo goed als geen problemen gemeld. Opvallend is wel dat er een klein legertje security- en politiemensen klaarstaat om eventuele problemen snel de kop in te drukken.